"Δυναμική Ένωση" στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Η Δευτεροβάθμια Ένωση Κοινσεπ “Δυναμική Ένωση” έγινε δεκτή από τον κ. Φωκίωνα Ζαΐμη Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η επικείμενη κοινή προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων που αφορούν στη Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και οικονομία, και ειδικότερα οι πολυεπίπεδες θεσμικές στρεβλώσεις οι οποίες εμποδίζουν – μεταξύ πολλών άλλων – την εκπαιδευτική στήριξη και την χρηματοδότηση των ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. σε κρατικό και περιφερειακό επίπεδο.

Την ένωση εκπροσώπησε ο πρόεδρος Θωμάς Σοπιλίδης και ο Γενικός Γραμματέας Αλέξανδρος Μοζ

Η Δυναμική Ένωση Κ.ΑΛ.Ο. σε αγαστή συνεργασία με άλλες ενώσεις πανελλαδικά, πρωτοστατεί σε ένα νέο κύκλο παρεμβάσεων αλλά και ουσιαστικής επικοινωνίας με τη Κεντρική Κυβέρνηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, και παράλληλα καλεί όλες τις ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. να συμμετάσχουν ή και να δημιουργήσουν κατά τόπους αντίστοιχες ενώσεις (Άρθρο 9 του νόμου 4430/2016).


Μόνο ενωμένοι, με συζήτηση, επιμονή και δημοκρατικό διάλογο, μπορούμε να δυναμώσουμε τη φωνή μας, τη φωνή της Κοινωνικής Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας


Πάμε δυνατά!