Συνάντηση της Δευτεροβάθμιας «Δυναμικής» Ένωσης ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Αττικής με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων.

Σε κλίμα ειλικρινούς κατανόησης και παραγωγικής συνεργασίας διεξήχθη η συνάντηση ενημέρωσης του υπ. Ανάπτυξης κου Άδωνι Γεωργιάδη, από την αντιπροσωπεία της Δευτεροβάθμιας Ένωσης ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Αττικής, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Θωμά Σοπιλίδη και τον γραμματέα Αλέξανδρο Μοζ

Ο Υπουργός ενημερώθηκε επαρκώς για τις θέσεις και τις προτάσεις της «Δυναμικής Ένωσης» και του (υπό ίδρυση) Τριτοβάθμιου Όργανου Φορέων Κ.ΑΛ.Ο., περί των ζητημάτων που απασχολούν το πεδίο, όπως είναι ο στρατηγικός σχεδιασμός και η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου θεσμικού, χρηματοδοτικού, φορολογικού, εκπαιδευτικού και αναπτυξιακού οικοσυστήματος, για την λειτουργική ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας & της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Κατόπιν σχετικής αμοιβαίας συνεννόησης και κατευθυντηρίων γραμμών εκ μέρους του υπουργού,αλλά και των προτάσεων της «Δυναμικής Ένωσης», όλα τα συζητηθέντα ζητήματα θα επεξεργαστούν προς άμεση διευθέτηση και επίλυση, από τους ανά τομέα ευθύνης παράγοντες των θεσμικών και μη φορέων.

Στο πλαίσιο της παραπάνω διαδικασίας, το τριτοβάθμιο όργανο φορέων Κ.ΑΛ.Ο. καλεί όσους έχουν εντοπίσει στρεβλώσεις και προβλήματα και είναι έτοιμοι να θέσουν προτάσεις και λύσεις, να συμμετάσχουν στην Πανελλαδική Ομάδα Εργασίας Κοινωνικής Οικονομίας και Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας κάνοντας εγγραφή εδώ:

https://forms.gle/VJMxxocLJE7eKfjX8

Δημοσιεύθηκε στη Νέα